SHPËRNDAJE

Apple këto ditë ka publikuar një poster në formën e Timeline-it duke paraqitur historinë e dyqanit të tyre online AppStore dhe duke shënuar kështu 5 vjetorin e tij. Marketplace për iOS ka filluar në vitin 2007.

Në ketë Timeline janë të paraqitura disa nga aplikacionet më të njohura, duke përfshirë Angry Birds, Instagram, Draw Something, si dhe  lansimi i njëpasnjëshëm i pajisjeve të iOS-it të tilla si: iPad, iPod Touch dhe iPhone. Ditëlindja zyrtare për AppStore është 10 Korriku, kështu që presim festimet shtesë kur dita përafrohet. Shpresojmë gjatë kësaj kohe të presim ndonjë ofertë interesante nga aplikacionet Apple. |ameble|

Appstore posteri

SHPËRNDAJE