SHPËRNDAJE

PrimeSenseApple thuhet se është e interesuar në blerjen e një kompanie të quajtur PrimeSense, e cila është e involvuar në zhvillimin e teknologjisë së kontrolleve Kinect motion të Microsoft-it, ka thënë një lajm nga Calcalist.

Kompania Apple thuhet se është e gatshëm të shpenzojnë deri në 300 milionë $ për PrimeSense dhe do të përdorë teknologjinë e saj për të ndërtuar Apple TV ose ndoshta iTV më kontrolle në bazë të lëvizjeve.

Sony, Microsoft dhe Samsung tashmë vetëm ofrojnë këtë lloj të teknologjisë. PrimeSense ofron sensorë 3D digjital për disa produkte të tilla në treg dhe gjithashtu ofron platformën e softuerit për kontrollet NiTE të saj. PrimeSense ofron zgjidhje të shitjes me pakicë, për kujdes shëndetësor, industri dhe partnerë robotik.

Mediumi Calcalist ka thënë se në fillim të muajit Korrikut inxhinierë nga PrimeSense kanë vizituar kompaninë Apple për një takim të fshehtë, gjatë së cilës ata kanë diskutuar për harduer optik dhe kanë vënë në dukje se takimi i nivelit të lartë do të tregoj që këto bisedime të kalojnë në një fazë tjetër. |ameble|

SHPËRNDAJE