SHPËRNDAJE

Kompania Apple pak orë me parë ka lansuar përditësimin(update) të fundit iOS 6.0.2 për iPhone5 dhe iPad mini. Ky verzion i sistemin operativ iOS pritet që të përmirësojë disa gjëra që janë konsideruar si të meta dhe “bug” në versionin 6.0.1. Njëra ndër problemet që pritet të rregulloj ky verzion është edhe Wi-Fi.

Për të shkarkuar versionin 6.0.2 të Apple iOS klikoni në linçet më poshtë:

|ameble| [divider top=”0″]

 

SHPËRNDAJE