SHPËRNDAJE

Apple ka lëshuar përditësimin e softuerit të tyre për Mac, OS X 10.10.3 Yosemite, i cili sjell programin e ri Photos (për fotografi) në Apple Mac.

Apple Photos

Photos është zhvilluar për të zëvendësuar programin iPhoto dhe Aperture, ku do të ruaj të gjitha fotot tuaja në Apple iCloud, versioni OS X 10.10.3 posedon gjithashtu edhe shumë karakteristika të reja të cilat janë:

  • Mbi 300 karaktere të reja Emoji,
  • Sugjerimet Spotlight për Look Up,
  • Bllokon ruajtjen e URL-ve të ueb-sajteve të përdorura në shfletimin privat në Safari,
  • Përmirëson stabilitetin dhe sigurinë në Safari,
  • Përmirëson punën e rrjetit WiFi dhe lidhje tjera,
  • Rregullon problemin që kishte shkyçje gjatë lidhjes me Bluetooth, si dhe shumë karakteristika tjera.

Përditësimi i ri i softuerit OS X 10.10.3 është në dispozicion për të shkarkuar nga Mac App Store, dhe është pa pagesë. /ameble