SHPËRNDAJE

Ndonëse nga njëherë edhe mos marrëveshjet dhe akuzat mund të sjellin dobi dhe rezultate pozitive. Në një nga artikujt më të hershëm nga ameble, është bërë njoftimi për një akuzë që është ngritur nga Hekurudhat Federale të Zvicrës ndaj Apple, për arsye se Apple ka bërë kopjimin e dizajnit të orës Federale Zvicerane të shërbimit hekurudhor ku versioni i kësaj ore u shfaq në sistemin iOS 6. Por, nga tani Apple e ka licencuar këtë dizajn të orës. Palët kanë negociuar një marrëveshje që ia mundëson Apple të përdor orën e stacionit hekurudhor nën një marrëveshje licencimi. Ndonjë hollësi në lidhje me këtë marrëveshje për licencim nuk është publikuar dhe në tërësi do të mbesin të fshehta. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE