SHPËRNDAJE

Apple është duke u përgatitur për të njoftuar me 12 Shtator shumë më shumë nga ajo se çfarë ne jemi duke pritur. Pra përveç një paralajmërimi për gjeneratën e re të iPhone 5, sipas burimeve të brendshme nga Apple, është paralajmëruar edhe një version më i vogël 13 inch MacBook Pro me ekran Ultra super rezolucion të lartë Retina.

MacBook Pro 15 inch që tani më është aktual, duket shumë i madh për ata që udhëtojnë shpesh, dhe si i tillë, shumë përdorues të këtij produkti nga Apple, janë duke pritur për MacBook pajisjet diçka të re që realisht mund të paralajmërohet më 12 Shtator. Ameble do të jetë aktive si gjithnjë dhe e gatshme për këtë ngjarje madhështore që do të organizohet nga kjo kompani, dhe për të gjitha do ju njoftojmë më detaje pas përfundimit të ngjarjes. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE