SHPËRNDAJE

Ripërdorimi i produkteve dhe shërbimi i riciklimit nga Apple është proces  i njohur për përdoruesit e produkteve nga Apple. Në këtë mënyrë Apple iu mundëson kilenteve të tyre për të mbledhur disa të holla para për të blerë versionin më të ri të produkteve të tyre.

Nëse ju jeni pronar i një iPhone 4S ju do të jeni i kënaqur për të dëgjuar se Apple ka shtuar tani 4S si një opsion për riciklim dhe në këmbim ju mund të merrni një shumë prej 345 $ në kthim. Shuma e parave që do të merrni varet nga modeli që dëshironi të ricikloni si dhe nga kushtet e telefonit. Maksimalja që mund të merrni është 345 $ për një iPhone 4S 64GB, ndërsa nëse posedoni një nga telefonat më të zakonshëm të iPhone 4S 16GB, mund të përfitoni 285 $, kuptohet në qoftë se ai është në gjendje të mirë. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE