SHPËRNDAJE

Siç duket Apple mund të ofroj ngjarjen e sotme për iPad Mini drejtpërdrejt nëpërmes Apple TV-së se tyre sepse një ikonë e re është shfaqur në pajisjet e Apple TV-së me titull ‘Apple Events’, dhe kur klikohet ikona, aty tregon ngjarjen e sotme të iPad Mini.
Apple pritet të shpallë iPad Mini e ri më të vogël i cili thuhet se të dal më një ekran 7.85 inç, dhe gjithashtu Apple pritet të njoftojë për pajisje tjera te reja në këtë ngjarje.
Disa nga këto pajisje që pritet te njoftoj janë 13 inç Retina MacBook Pro dhe një Mac Mini i ri, Apple gjithashtu mund të rifreskoj iPad-in ekzistuese me lidhjen (connector) e tyre të ri Lightning dock ka raportuar macrumors. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE