SHPËRNDAJE

Nga Marsi i këtij viti sipas një raporti të fundit, Apple pritet të zbulojë një iPad të ri dhe një tjetër version Mini, kjo i bie që mund të jetë rasti i parë që do të shohim një iPad me 128GB hapësirë te brendshme.

Apple aktualisht ofron iPad me 16GB, 32GB dhe 64GB, një cicërim e fundit në Twitter nga @iNeal ka treguar për iPad 128GB që është në prodhim nga Apple, kjo u investua më pas nga iMore të cilët e vërtetuan ketë.

Ne investigimin e tyre u zbulua gjithashtu edhe iOS 6.1 beta, që në t’ardhmen e afërt ndoshta mund të shohin të dyja versionet 128GB dhe iOS 6.1 beta edhe në pajisje tjera, si iPhone dhe iPod Touch. |ameble| 

[divider top=”0″]

SHPËRNDAJE