SHPËRNDAJE

Nga MacRumors janë duke qarkulluar disa thashetheme për versionin e përditësuar iMac 21.5 inç i veçuar si një model i cili është dedikuar vetëm për edukim, me një çmim prej 1,099 $.

Ky version i përditësuar iMac 21.5 inç karakterizohet me 3.3GHz dual-core Intel Core procesor I3, ekran të plotë HD me 1920 x 1080 rezolucion, memorie 4GB RAM dhe hard disk 500GB.

Sipas MacRumors, ky version iMac është në dispozicion për të porositur nga tani, dhe liferimi i tij bëhet nga 5 deri në 7 ditë. Duhet ven re se këtë model  mund ta porostin vetëm institucionet arsimore. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE