SHPËRNDAJE

Apple ka publikuar versionin iOS 7 dhe tani është në dispozicion për shkarkim për produktet e mëposhtme të Apple-it:

  • iPhone 4
  • iPhone 4S
  • iPhone 5
  • iPhone 5C
  • iPhone 5S
  • iPod Touch (gjenerata 5-të)
  • iPad 2
  • iPad (gjenerata e 3-të)
  • iPad (gjenerata e 4-të)
  • iPad Mini

Për të parë nëse përditësimi është në dispozicion për pajisjen tuaj, shkoni tek Settings, klikoni të General dhe pastaj klikoni në Software Update.

Disa nga modelet nuk do të jetë në gjendje të kenë të gjitha karakteristika të reja. Ashtu si me çdo përditësim të madh të iOS-it, server-et e tyre pritet të jenë më të ngadalshëm, sepse të gjithë mund t’ju qasen në të njëjtën kohë. |ameble|

SHPËRNDAJE