SHPËRNDAJE

Apple sipas DigiTimes vitin e ardhshëm do të nis një smartphone tjetër iPhone 5S.

Sipas të njëjtit burim thuhet se prodhimi fillestar i iPhone 5S mund të ndodh shumë shpejt ndoshta muajin e ardhshëm. Sasia fillestare për shitje ka të ngjarë të jetë në mes 50.000 dhe 100.000 copa në fillim të vitit 2013. Prodhimi i plotë ne masë i iPhone 5s  pritet të vazhdoj në tremujorin e parë të vitit të ardhshëm. Nuk janë dhënë detaje mbi dallimet e në mes te versionit te tanishëm iPhone 5.

Apple gjithashtu do të nxjerr një version të ri të iPad-it vetëm disa muaj pas iPhone 5S “, pasi që rezolucioni i ekranit i versionit të fundit ka dalë më i ulët se sa pritej”, tha DigiTimes. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE