SHPËRNDAJE

Sot është 12 Shtatori, një ditë madhështore për fansat e produkteve nga Apple. Dita kur e gjithë bota është e orientuar në ngjarjen që do të organizohet nga Apple ku edhe priten të zyrtarizohen të rejat e këtij brendi.  Sot do të përfundojnë të gjitha thashethemet me zyrtarizimin e produkteve të reja. Ameble është në pritje të kësaj ngjarje të madhe dhe si gjithnjë do ju njoftojmë për detaje dhe risit më hollësisht.

Për ata të cilit ende nuk e kanë parë se si do të duket iPhone 5, mund ta shikoni më poshtë. |ameble| 

[youtube id=”SxoCc_MT9xI” width=”600″ height=”350″]

Vazhdoni të na përcjellni dhe të japim fund thashethëmeve nëse IPhone 5 do të duket si në video.[divider top=”0″]

SHPËRNDAJE