SHPËRNDAJE

Apple ka dërguar ftesë për media që tregon se do të mbajnë një ngjarje më datën 12 Shtator. Kjo ftesë shkruan “It’s almost here” (është pothuajse këtu) me numrin 12 që nën hije është numri 5, me gjasë aludon në iPhone5. iPhone i ri thuhet se përfshinë ekranin 4 inç, një dizajn të hollë, me dok të ri, dhe natyrisht i përmirësuar harduerikisht.

Me shumë gjasë Apple gjithashtu do të paraqesë më shumë detaje për sistemin e tyre të ri operativ iOS 6 në ketë ngjarje. |9to5mac.com| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE