SHPËRNDAJE

Kompania franceze Archos ka njoftuar për një total prej katër smartphone-ve Android, që emrat e këtyre pajisjeve përfshinë Archos Carbon 35, Titanium 4, Titanium 52 dhe Archos Platinum 48. Archos Carbon 35 vjen me ekran 3.5 inç, Titanium 4 me ekran 4 inç, Titanium 52 me 5.2 inç dhe Platinum 48 me 4.8 inç, me poshtë mund të shihni specifikat për secilën nga pajisjet.

Archos smartphone

Çmimet për këta smartphone të ri me Android nga Archos fillojnë nga 77€, dhe pritet të dalin ne treg në muajin Qershor. |ameble|