SHPËRNDAJE

Archos ka njoftuar për një varg të ri të tablateve Android, të quajtur vargu Archos Titanium, ata vijnë me madhësi të ndryshme të ekranit kurse çmimet fillojnë nga vetëm 99 funta për modelin e nivelit të ulët.
Të gjithë tabletat ndajnë specifika të ngjashme, të cilat përfshijnë Android 4.1 Jelly Bean me procesorë dual core 1.6 GHz dhe quad core GPU, dallimi kryesor midis pajisjeve është ekrani.

Archos 70 Titanium vjen me ekran 7 inç, Titanium 80 përmban 8 inç, Titanium 101 përmban 10.1 inç dhe ai 97 përmban ekran 9.7 inç, më shumë detaje mund të gjeni në portalin Archos. |ameble|

[divider top=”0″]

SHPËRNDAJE