SHPËRNDAJE

Asus ka njoftuar për lançimin e kartelës grafike të fundit në partneritet me NVIDIA që quhet GeForce GTX Titan. Kjo kartelë ofron video performancën më të lartë nga NVIDIA të parë ndonjëherë dhe mban çmimin gjigant, sipas Asus do të ketë një çmim prej 999 $ (755 €).

Kjo kartelë posedon skajet 2688 CUDA dhe është e përshtatshme për PCI Express 3.0. Është e pajisur me 6 GB GDDR5 video memorie clocked në 6000 MHz. GPU është clocked në 876 MHz duke përdorur teknologjinë Nvidia GPU Boost 2.0.

GeForce GTX Titan shfaqet me dalje të shumta duke përfshirë DVI-D, HDMI dhe DisplayPort-en. Dimensionet e saj janë 10.5X4.38X1.5 inç. |ameble| [divider top=”0″]