SHPËRNDAJE

Me pa durim po presim të shohim këtë muaj një numër të pajisjeve të reja nga Asus në Kongresi Botëror të Celulareve (MWC 2013), që fillon të hënën e ardhshme më 25 Shkurt në Barcelonë, e që për ketë ngjarje Asus ka publikuar një video të re ngacmuese për një pajisje që pritet të zbulohet.

Sipas Asus-it ata do të përurojnë një mrekulli metalike (Metallic Miracle) siç e quajnë ata e që ende nuk kemi ndonjë hollësi mbi pajisjen çfarëdo çoftë ajo. Pak dyshime ka se ata do të paraqesin një smartphone ose tabletë të ri.

Për të qenë me afër këtyre të rejave na përcillni nëpërmes uebfaqes apo edhe rrjeteve sociale Facebook dhe Twitter|ameble| 

[youtube id=”MnfOXx4k6-8″ width=”600″ height=”350″] [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE