SHPËRNDAJE

“Albanian Tourism MAP (ATM)” është një aplikacion i ri i teknologjisë multimediale i projektuar dhe dizajnuar nga Applying Virtual Reality (AVR), ai është i programuar dhe përshtatur për të qenë i lehtë për tu përdorur me udhëzime të thjeshta përdorimi, i cili mund tëpërdoret nga cdo moshë.

Ky aplikacion mund të përdoret nga turistët për pikat arkeoligjike, kuluturore dhe historike që përmban. Gjithashtu apliakcioni ka një sasi tëmadhe fotosh të Shqipërisë.

Për aventurierët e rinj që duan të vizitiojnë çdo anë të Shqipërisë, aplikacioni ofron informacion për sportet ekstreme, vënde të pa eksploruara më parë të ilustruara me foto, aktivitetet si gjueti, ski, sporte ujore, zhytje, alpinizëm, hedhje me parashutë, kajak, eksplorim shpellash etj. Vëzhguesit e thjeshtë që duan të admirojnë varietetin e informacionit dhe numrin e madh të fotove të pikave më të rëndësishme të Shqipërisë.

ATM

Projektuar dhe përshtatur për shumëllojshmëri të ndryshme të pajisjeve vizuale aplikacioni është i perdorshëm për: PC, Tablet-PC, Smart-TV, Smartphone, Ueb, dhe cdo lloj tekonologjie tjetër që jep informacionin përmes ekranit.

Smartphone: i ndërtuar si një aplikacion utilitar dhe argëtues, ky aplikacion do të jetë shoku juaj më i mirë në smartphone-in tuaj. Do të jetë udhëzuesi juaj për aktivitetet tuaja, duke ju ofruar hartën fantastike 3D, galeri fotosh të mrekullueshme të pikave të ndryshme të Shqipërisë, pika interesi, kontakte të sporteve ekstreme dhe gjithë tipet e informacionit dhe kontaktit për të gjithë tipet e aktiviteteve në secilin vend specifik.

PC: instalojeni në kompjuterin tuaj , ku çdo ditë mund të eksploroni pejsazhet dhe gjeni informacionet e shumta për të planifikuar pushimet tuaja, një udhëtim te paparashikuar, një fundjavë të këndshme, ose thjesht të merrni informacion utilitar dhe kulturor rreth Shqipërisë.

Tablet PC: ju mund të navigoni nëpër aplikacion ku prezantimi i hartës 3-dimensionale rrit stilin e teknologjisë së lartë.

Ueb: aplikacioni do të jetë vazhdimisht i përditësuar në ueb.

TV: risi e krejt këtij aplikacioni është mundësia e lundrimit nëpërmes TV-së (shih videon)

[youtube id=”c1ynwhCPDGg” width=”600″ height=”350″]

Aplikacioni perveç gjuhës shqipe në dispozicion është edhe në gjuhën angleze. Aplikacionin i cili pritet të përditësohet kohë pas kohe, mëme shumë informacione mund ta shkarkoni nga linkat e më poshtëm sipas platformës së pajisjes:

google-play-icon

app-store-icon

SHPËRNDAJE