AltinGula, Author at ameble
Fillimi Autorët Postime nga AltinGula

AltinGula

3 POSTIME 0 KOMENTET

GameStop – Litografi ekskluzive me guidë para-porosie

GameStop tani është duke ofruar një litografi ekskluzive arti si një shpërblim për ata të cilët e bëjnë para-porosinë e lojës (The Brady Games...

Aksionet e Facebook-ut janë rritur 25%

Fitimet dhe shitjet e Facebook-ut për ketë tremujor tejkalojnë llogaritë e Wall Street-it. Aksionet e Facebook-ut u rritën për 25% dhe thonë se biznesi me pajisje...

PlayStation 4 – karakteristikat, versioni dhe të rejat për të

PlayStation 4 pritet të dalë në shitje nga fundi i këtij viti. Teknologjia e AMD-së është duke mësuar për këtë sistem të ri, kurse Sony tha...