korllati, Author at ameble
Fillimi Autorët Postime nga korllati

korllati

4 POSTIME 0 KOMENTET

WhatsApp së shpejti me opsionin për thirrje

Kthehemi pas, në muajin shkurt ku aplikacioni i famshëm WhatsApp kishte premtuar se do ta shtoj edhe opsionin për thirrjet me zë. Tani ky aplikacion i...

iOS dhe Android gati drejt zëvendësimit të kuletës tuaj

iOS ose edhe Android mund të bëhen pjesa më e rëndësishme e jetës tonë në të ardhmen. Sipas një raporti të The Wall Street Journal...

Një prej smartphone-ve me premtues të Samsung-ut mund të vijë së...

Është e munduar që Samsung të ndryshoj sadopak pajiset e saja të serisë Galaxy A, edhe pse deri me tani vetëm dy pajisje të...

Shitjet e iPhone 5C mund të ndërpriten vitin e ardhshëm

Asnjë kompani nuk është në gjendje ta mbaj ndonjë model të caktuar për shumë kohë dhe si duket edhe Apple do të futet në këtë...