Lorik Gashi, Author at ameble
Fillimi Autorët Postime nga Lorik Gashi

Lorik Gashi

5 POSTIME 0 KOMENTET

Yahoo blen Rockmelt!

Yahoo ska të ndalur me blerje. Ajo se fundi ka blerë shfletuesin social të internetit Rockmelt. Stafi Rockmelt janë shumë të gëzuar pas shitjes...

Youtube vazhdon me Vevon

YouTube rinovon marrëveshjen me Vevo, dhe blen 10% të aksioneve të kësaj kompanie për t’i mbajtur larg Facebook-ut videot muzikore, raporton “The Verge”. Google ka njoftuar...

Samsung lider në shitjen e telefonave mobil

Kompania më e madhe e hulumtimeve për teknologji IDC ka arritur ti publikoj shifrat e saj për tregun e telefonave mobil për këtë gjysmë...

Samsung publikon të ardhurat për tremujorin e dytë 2013

Si Apple tani edhe kompania Samsung kanë publikuar rezultatet e saj financiare për tre mujorin e dytë të këtij viti dhe sipas këtyre rezultateve...

Apple raporton rezultatet e tremujorit

Apple ka raportuar rezultatet financiare për tremujorin e tret të vitit 2013 i cili ka përfunduar më 29 Qershor 2013 . Kompania ka postuar...