maliu, Author at ameble - Page 54 of 54
Fillimi Autorët Postime nga maliu

maliu

637 POSTIME 2 KOMENTET

Vlerësim: Windows Phone HTC HD7

HTC HD7 (i njohur edhe si Schubert HTC, HTC HD3), është një smartphone i cili ka të instaluar Windows Phone 7 si sistem operativ. Telefoni është projektuar dhe prodhuar...