MN, Author at ameble - Page 3 of 3
Fillimi Autorët Postime nga MN

MN

27 POSTIME 0 KOMENTET

Skype me buba!

Gabime të pabesueshme edhe të më të mëdhenjëve nuk ndalojnë së na shokuari me nivelin e dështimeve të cilin arrijnë ta rrisin çdo muaj...

ODROID-X për IT entuziastët

ODROID-X I HardKernel-it është një platformë interesante zhvillimi për entuziastët, ngjajshëm me Raspberry Pi., ODROID-X është pak më i shtrenjtë se ky i fundit...

Yahoo raporton vjedhjen e 400.000 Email adresave

Kompania Yahoo ka raportuar vjedhjen e 400,000 emrave të përdoruesve (user name) dhe fjalëkalimeve (password) për qasjen në uebfaqen e tyre si dhe në...