sberisha, Author at ameble - Page 61 of 61
Fillimi Autorët Postime nga sberisha

sberisha

724 POSTIME 1 KOMENTET

Apple për ngjarjen drejtpërdrejt të iPad Mini në Apple TV

Siç duket Apple mund të ofroj ngjarjen e sotme për iPad Mini drejtpërdrejt nëpërmes Apple TV-së se tyre sepse një ikonë e re është...

Rezolucioni 4K tani e tutje do të quhet Ultra High-Definition

Që nga kjo javë brezi i ardhshëm i ri i të ashtuquajturës teknologjisë 4K për ekran më definicion të lartë, zyrtarisht do të jetë...

Shfaqet video: Skype i ri për Windows 8

Microsoft pak ditë para paraqitjes se Windows 8 ka lansuar një video të re që tregon pamjen e re të Skype-it në Windows 8. Skype për Windows 8...

Bill Gates flet për produktet e reja nga Microsoft

Themeluesi dhe ish-shefi ekzekutiv i Microsoft-it, Bill Gates është ulur dhe ka folur për herë të parë në lidhje me fillimin e ardhshëm të...