ViCkY, Author at ameble
Fillimi Autorët Postime nga ViCkY

ViCkY

22 POSTIME 0 KOMENTET

Vlerësim: WD World Edition II (NAS)

WD My Book World Edition II (2TB) është njëri prej NAS-ve (Network Attached Storage) për shtëpinë tuaj të cilin do ta prezantojmë e vlerësojmë. Përparësitë: Praktik...

Google Nexus 4 – Testi i hedhjes

Disa nga ne as që patëm mundësi ta porositim, për shkak të shitjes rekorde ndërsa të tjerët që patën atë mundësi filluan edhe me...

iPhone 5 dhe Galaxy S3 – Testi përfundimtar

Deri më tani janë bërë teste të ndryshme ndërmjet iPhone 5 dhe Galaxy S3 ku disa i japin përparësi iPhone 5 e disa të...

Përmbledhja javore: 14-20 Tetor

Java që e lamë pas karakterizohet me shumë risi nga fusha të ndryshme të teknologjisë nga të cilat do të veçojmë gjërat më interesante. Raporti...

Login Systems: Konferenca për partnerë

Login Systems Kosova organizon konferencën për partnerë me datën 17 Tetor me temën:  Këshillim rreth teknikave për shitjen e produkteve Për pjesëmarrje ose më shumë informata lidhuni...

Galaxy Note 2 – Testi i hedhjes

Pas testit të hedhjes të bërë nga Android Authority për Galaxy S3 dhe iPhone 5 radha vjen tek Galaxy Note 2 i cili ka...

Adapteva prezanton Epiphany IV (çipin 64 bërthamor)

Firma jo shumë e njohur për ne Adapteva prezanton në XBIT LABS mostrën e çipit RISC 64 bërthamor SLP (Super Low-Power) të prodhuar në...

SmartTV me FAVI SmartStick

Nëse HDTV-ja juaj nuk ka SmartTV (nuk lidhet në Internet) tashmë Favi SmartStick është zgjedhje më e përshtatshme për të shtuar opsionet e SmartTV-së...

iPhone 5 dhe Galaxy S3 – Testi i hedhjes

Për entuziastët e Galaxy S3 nuk do të jetë shumë i këndshëm testi i hedhjes bërë nga Android Authority në Hong Kong.  iPhone 5...

Asus prezantoi F2A85 serinë të pllakave amë

ASUS prezantoi pllakat amë të serisë F2A85 bazuar në çipsetin AMD A85X me fole FM2, i projektuar për njësitë e brezit të dytë me...

Intel me Wi-Fi radio çip të vogël

Në këtë muaj Intel shfaqi Wi-Fi radio çipin përafërsisht të madhësisë së njëjtë me transistorët të cilën gjinden në procesorët e tij. Njoftimet bëjnë...

Quantum router, i pari në botë

Kompjuterët ose logjika kuantum (quantum) është shpresa e së ardhmes. Me 12 Prill 2012 në Institutin Max Planck për optikën kuantum të Gjermanisë është...