SHPËRNDAJE

BBC ka lansuar shërbimin online të tyre BBC Store, ku mund të blihen dhe shkarkohen shfaqjet televizive. Ky shërbim posedon shumë shfaqje televizive klasike dhe gjithashtu disa nga më të fundit, duke përfshirë edhe Doctor Who, etj.

BBC Store

Çmimet për një episod të vetme fillojnë nga 1.89£ kurse seritë nga 7.99£, edhe pse kompania ka futur pako ku mund të blini shembull, të tri seritë e Sherlock-ut për 20.99£.

Gjatë blerjes mund të zgjidhni në kualitetin SD ose HD ku pastaj mund të shkarkohen në kompjuter, kurse sa i përket pajisjeve mobile si smartphone dhe tablet BBC ende nuk ka lansuar ndonjë aplikacion që mundëson shkarkimin e këtyre shfaqjeve televizive. Për më shumë detaje kliko këtu. /ameble

SHPËRNDAJE