SHPËRNDAJE

Benq-W1500 -amebleBenq këtë javë ka shtuar edhe një model të ri në gamën e tyre të projektorëve.

Benq W1500 projektor ka për të ofruar shkathtësi të lirë dhe Full-HD rezolucion 1080p duke ofruar një pamje prej 84 inç nga vetëm gjashtë metra larg sipërfaqes së projektimit.

Modeli Benq W1500 është i pari projektor në botë i cili ka të ndërtuar 5-GHz WHDI teknologjinë nëpërmes së cilës lehtë mund të bëhet lidhja me Blu-ray, DVD player, konsolat e lojërave të cilat mund të lidhen në të pa pasur nevojën për kabllot HDMI.

Bob Wudeck, zëvendës President në departamentin Strategjia për Zhvillimin e Biznesit në BenQ America Corp shpjegoi:

“Me lëshimin e parë në botë WiFi FHD projektor me mbështetjen 3D, kompania BenQ ka rikonfirmuar qëndrimin dhe fokusimin në tregun projektues për shtëpi,” – “W1500 sjell një lidhje të plotë pa tela për të gjitha aplikacionet e popullarizuara në një teatër për shtëpi, duke rezultuar me një ambient të lehtë, të pastër në kërkim të hapësirave argëtuese, si dhe me kosto më të ulëta instalimi. Ne jemi duke prirë në botë edhe me teknologjinë tonë SmartEco e cila mundëson deri në 6.000 orë jetese të një llambe, duke i dhënë klientëve qasjen tonë për ecurinë e ndritshme për foto, kursimit të energjisë, si dhe një kosto të ulët të instalimit. ”

BenQ W1500 projektori është nga tani në dispozicion për të blerë me çmim prej 2299 $. |ameble|

SHPËRNDAJE