SHPËRNDAJE

Në rrjetet sociale ka filluar të shpërndahet me të madhe një fotografi e themeluesit të kompanisë gjigante Microsoft, Bill Gates.

Deri më tani kjo foto ka arritur një numër jashtëzakonisht të madh të shpërndarjes duke arritur në 572,637.

Shtrohet pyetja, çfarë është arsyeja e shpërndarjes së një fotoje?

Bill Gates FB

Siç shihet në foto, Bill Gates me stilin e tij modest dhe një buzëqeshje të zakonshme është duke mbajtur një letër të formatit A4 në të cilën shkruan:

“Hey Facebook,

As some of you may know, I’m Bill Gates. If you click the “share” link, I will give you $ 5,000. It’s about time I give back to the people”

Që shkurt në përkthim i bie, nëse ju e shpërndani këtë foto Bill Gates do t’iu jap 5,000 $!

Pra, një veprim ose aksion interesant dhe shumë kureshtar!

Ne nuk mund të japim një konkludim për foton se a është bërë ndonjë foto-montazh, por duke u bazuar në numrin e shpërndarë deri me tani mund të jetë edhe reale.

Nëse jeni kureshtar edhe ju, mund të provoni edhe ju duke përcjell linkun Bill Gates ofron 5,000$. |ameble|

SHPËRNDAJE