SHPËRNDAJE

Microsoft vazhdon me agresivitetit e tij pozitivë që te prezantoj motorin e saj kërkimor të të dhënave Bing. Siç duket ata këtë pune e kanë nisur me mjaftë maturi duke nënshkruar kontratë me Amazon që ky i fundit në Ueb Brouserin e tij të ketë Bing-un si faqen “default” dhe motorin kërkimor të preferuar.  Përmes kësaj kontrate i bie që çdo tabletë Kindle i Amazon do të ketë përformancë të tillë.
Duke e ditë se seria e tabletëve Kindle Fire HD të sapo publikuar nga Amazon është duke korrur një sukses të hatashëm në shitjen e tabletëve besohet që edhe Bing do të shijojë këtë përparim.

|ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE