SHPËRNDAJE

Platformat iOS dhe Android, secili kanë më shumë se gjysmë milioni aplikacione, kështu që keni mjaft për të zgjedhur. Mirëpo tani ani edhe platforma RIM më Blackberry 10 nuk duket keq, ajo ka njoftuar se do të ketë aplikacione të mjaftueshme për të mbajtur përdoruesit të lumtur.

Shefi i marketingut në RIM Frank Boulben, thotë se përdoruesit e Blackberry 10 mund të presin rreth 70 mijë aplikacione bashkë më lançimin e platformës. Ky është një lajm i mirë. Shpresojmë se ato aplikacione janë të cilësisë se mirë, siç janë edhe në iOS dhe Android.

Një gjë është e sigurt se aplikacionet Facebook dhe Twitter do të jenë në Blackberry 10. Dhe në fund ndoshta 70 mijë aplikacione për fillim do të jenë të mjaftueshme për të tërhequr përdoruesit dhe për të mbajtur ata për një kohë të gjatë. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE