SHPËRNDAJE

Blackberry definitivisht ka qenë duke jetuar ditët më të vështira që nga koha kur Apple dhe Samsung kanë sjellë telefonat e tyre të mençur në këtë botë. Përkundër të gjitha vështirësive dhe derës së ngushtë për të depërtuar ne treg kompania legjendare BlacBerry nuk është ndalur së funksionuari duke pasur si target një klientelë të vogël.

Blackberry watch1

Me produktin e tyre Blackberry Lean, i cili u publikuar ne MWC 2015, kjo kompani nuk arriti që të tërheq shumë vëmendjen e njerëzve, megjithë tani ka më shumë shpresë që kjo e fundit të rikthej sado pak lavdinë e kaluar. Nëpër internet kanë filluar të shpërndahen disa fotografi të tre llojeve të ndryshme të telefonave të mençur me karakteristikë të veçantë ekranin e zgjeruar në formën e lakuar (curved) në të dy pjesët anësore.

Informata të detajuara nuk ka rreth këtyre produkteve, por jo zyrtarisht merret vesh se ekrani i këtyre modeleve pritet të jetë i madhësisë 5.1-inc me rezolucion 1440 x2560 pikselë, kamera e pasme prej 16MP dhe bateria 3.650 mAh.

Përveç ekranit “touch” si gjithmonë BlackBerry ka të integruar edhe tastierën e saj të famshme QWERTY të integruar ne secilën prej pajisjeve.

Për më shumë detaje na mbetet të presim në ditët në vijim. /ameble

SHPËRNDAJE