SHPËRNDAJE

CEO RIM, Thorsten Heins shpreson se brezi i ardhshëm i kompanisë do të jetë sistemi operativ BlackBerry 10 i cili do të fitojë përsëri zemrat e tifozëve BlackBerry. Fatkeqësisht, pajisjet e para e mundësuar nga OS 10 janë të vendosur të arrijnë në treg në janar 2013.

Heins gjithashtu konfirmoi disa ditë më parë se kompania do të nisë së paku dy modele të reja nga BlackBerry 10 , ku njëri do të jetë smartphone touch screen, ndërsa tjetëri do të vijë me tastierë QWERTY tradicionale RIM, nga BlackBerry.

Megjithatë,  në qoftë se e ardhmja e kompanisë kanadeze BlackBerry OS 10 nuk do të ketë sukses në favor të saj, atëherë duket se Mikal Bonikiwski nga kompania BlackBerry ka parashikuar përgjigje për këtë dhe ka krijuar disa imazhe në konceptin e një smartphone BlackBerry me platformë nga Microsoft Windows Phone 8 i cili parashihet të futet në treg në fillim të vitit 2014. |news.softpedia.com| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE