SHPËRNDAJE

Pas shpalljes së smartphone-it BlackBerry Z10, RIM apo siç quhet tani Blackberry kanë shfaqur gjithashtu edhe smartphone-in tjetër të ri BlackBerry Q10, i cili është me tastierë QWERTY.

BlackBerry Q10 është i pajisur me platformën e re BlackBerry 10, dhe përmban procesor dual core 1.5GHz, 2GB RAM dhe 16GB hapësirë të brendshme, ekranin alsoa 3.1 inç Amoled me rezolucion 720×720 pixela.

Karakteristikat tjera të këtij modeli përfshijnë, kamera të njëjta sikur në BlackBerry Z10, atë frontale 2 megapixel, kurse në pjesën e pasme 8 megapixel. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE