SHPËRNDAJE

Blackberry Thorsten HeinsBlackBerry ka njoftuar se 4500 vende pune ose rreth 40% e fuqisë punëtore të saj në botë do ti largoj nga puna dhe gjithashtu kompania pret humbje financiare prej përafërsisht 1 miliardë dollarëve.

raportin zyrtar për shtyp të tyre, kompania ka konfirmuar që janë shitur rreth 3.7 milionë smartphone në çerekun e dytë, qe i bie gati përgjysmë krahasuar nga 6.8 milionë që ishin në çerekun e parë.

Ata në ketë njoftim kanë shpjeguar për hapat e tyre të ardhshëm në trajtimin e konkurrencës nga prodhuesit kryesorë të smartphone-ve të tillë si Apple dhe Samsung.

Smartphone-i i fundit BlackBerry Z30 pritet të del në treg nga kjo javë. |ameble|

SHPËRNDAJE