SHPËRNDAJE

Pak ditӫ mӫ parӫ kemi publikuar njӫ lajm nӫ tӫ cilin jemi munduar tӫ ju informojmë rreth përfundimi tӫ ofertës proporcionale tӫ Microsoft, por për shkak se këtë informate e vlerësojmë si shumӫ me rӫndӫsi duam tӫ ju rikujtojmӫ se oferta promovuese pӫr tӫ blerӫ Windows 8 akoma vazhdon.

Çdo kush i cili konsideron se dëshiron tӫ këtë tӫ instaluar sistemin operativ Windows 8 nga Microsoft  duhet ta shfrytëzoj mundësinë qӫ këtë tӫ fundit ta blejë nӫ afat sa mӫ tӫ shpejt. Arsyeja pse duhet tӫ nguteni për ta bӫrӫ një gjë tӫ tillӫ është pikërisht çmimi i cili do tӫ ndryshoj qӫ nga data 1 Shkurt 2013. Deri mӫ tani kush do qӫ ka instaluar Windows 8 përmes sistemit “upgrade” duke e përditësuar atë nga Windows XP, Vista apo Windows 7 ka pasur mundësinë që këtë ta bëj vetëm për 39.99$ për një PC dhe nëse sistemi operativ tӫ cilin e keni disponuar mӫ parӫ ka qenӫ Windows 7 i blerӫ pas datës 2 qӫrshor, atëherë keni paguar vetëm 14.99 $.

Por që nga data 1 Shkurt kjo ofertӫ do tӫ ndryshoje, duke lëvizur me çmimet nga 39.99 nӫ 119.99$ për Windows 8 “Regular Edition” dhe 199.99 për versionit Pro.

Tani, ju mund tӫ mendoni se ndoshta nuk e dëshironi Windows 8 tani sepse kompjuteri juaj nuk është aq i shpejtӫ nӫ pӫrformanca apo thjesht ju nuk e dëshironi Windows 8-shin tani, por nëse na pyesni ne se a me ble ? Atëherë përgjigja jone do tӫ ishte “patjetër qӫ po”.

Krejt është në rregull nëse ju nuk jeni gati për Windows 8 tani, por çfarë ka tӫ keqe nӫse ju e blini këtë sistem para datës 1 Shkurt dhe e instaloni kur do që tӫ dëshironi duke përdorur  “promo code” i cili dërgohet nӫ e-mail-in tuaj menjëherë pas blerjes sӫ SO. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE