SHPËRNDAJE

Kompania Bose që është shumë e njohur dhe e specializuar në pajisjet audio për zërim ka njoftuar për lançimin e sistemit të zërit e përkrahur nga Apple, qe është emëruar Bose SoundLink Air. Ajo mundëson te manipuloni me muzikën duke komanduar atë nga pajisjet me sistem operativ iOS, si iPhone, iPad dhe iPod touch duke përdorur Apple AirPlay.
Bose SoundLink Air vjen me një kontroll të largët infra të kuqe (infrared remote control) dhe gjithashtu përmban një port AUX që ju mundëson të kyçni pajisje tjera audio, MP3 etj.
Bose SoundLink Air do të jetë në dispozicion për 349 dollar dhe opcionale është bateria me mbushës që do të shitet me pakicë për 89 dollar. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE