SHPËRNDAJE

BoxeeTVBoxee ka paralajmëruar për një përditësim të ri të softuerit Boxee TV i cili sjell një varg funksionesh të reja për pajisjet Boxee TV, duke përfshirë këtu DLNA, DMR, përkrah titujt 3d nëpërmes Vudu-s dhe një udhëzues të ri televiziv. Përditësimi për Boxee TV sjell edhe oraret e përmirësuara për DVR dhe ka një numër problemesh të rregulluara.

Pronarët që posedojnë Boxee TV janë të njoftuar për ketë nga dita e djeshme dhe u është thënë së përditësimi do të jetë në dispozicion brenda tri ditëve të ardhshme. Për detajet e plota dhe çdo gjë që është përfshirë në përditësimin e ri për Boxee TV mund ti shihni këtu. |ameble|

SHPËRNDAJE