SHPËRNDAJE

Thashëthemet e fundit janë që brenda një apo dy muajve të ardhshëm ne do të shohim një smartphone Nexus, si dhe përditësimin (update) për Android.
Kjo pajisje mund të jetë një LG Optimus Nexus (bazuar në Optimus G), Samsung Galaxy Nexus 2 (për të cilat kemi parë fotot qe kanë rrjedhur nga kamera e smartphone-it), apo është përfolur edhe për phablet Incredible HTC X 5 inç që është thënë të quhet Nexus 5. Përditësimi për Android gjithashtu është thënë që shumë shpejt do të paraqitet së bashku më ketë pajisje të re të Nexus-it. A do të jetë Android 4.2 apo ndoshta mund të jetë 4.1.x ende nuk dihet, mirpo thuhet se ky përditësim do të vijë me disa tipare të reja të tilla si multi-user login, kamerë softuerike më të mirë, dhe menyrë të re për thirrje. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE