SHPËRNDAJE

Google ka informuar se konferenca vjetore per zhvilluesit e saj Google I/O (Innovation in the Open) do të mbahet ne muajin Maj në datat 15-17 në San Francisko. Regjistrimi për ketë ngjarje nuk do të hapet deri në vitin e ardhshëm nga muaji shkurt. Por të rejat rreth kësaj ne do ti përcjellim vazhdimisht. Gjasat për ketë konferencë janë së do të prezantohet versioni i ardhshëm Android 5.0 e që me gjasë do të quhet “Key Lime Pie” dhe gjithashtu përditësimin e një ose dy pajisjeve smartphone dhe tablet. Për me shumë mbetet të informohemi muajt e ardhshëm.

Të rejat qe janë shfaqur në konferencën e kaluar të këtij viti qe shkoj mund ti shihni këtu. |ameble|  [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE