SHPËRNDAJE

Kompanisë Rockstar u janë dashur tri ditë për të arritur 1 miliardë dollarë në shitje me GTA V, kurse tani Activision ka thyer ketë rekord me lojën e tyre të fundit, Call of Duty: Ghosts, që ka arritur 1 miliardë dollarë në shitje në ditën e parë.

[youtube id=”MNxh7umVOZ0″ width=”600″ height=”350″]

Activision kishte dërguar ketë lojë në më shumë se 15.000 pika të shitjes me pakicë e cila filloj shitjet në mesnatë, 1 miliardë dollarë në shitje për vetëm 24 orë është sigurisht mbresëlënëse. Do të jetë shumë interesante të shohim se sa do të rritet numri i shitjeve gjatë javëve të ardhshme, dhe nëse do të përfundojë si loja me e shitur ndonjëherë sipas kohës së shkurt.

Kjo lojë ka arritur edhe tek ne dhe mund ta gjeni tek shitorja Mega|ameble|

SHPËRNDAJE