SHPËRNDAJE

Kamerat DSLR janë mjaft të mëdha në madhësi, kur krahasohen me kamerat tjera kompakte apo ato të rejat më pak të dukshme.

Momentalishtë po dëgjojmë thashetheme se Canon shumë shpejt mund të prezantoj serinë e re të kamerave DSLR qe përveç qe janë te vogla janë edhe më të lehta se seria e kamerave aktuale Rebel DSLR.

Seria Rebel DSLR përfshijnë pajisjet Canon të nivelit fillestar për ata që duan të fillojnë me fotografi, ose ndoshta dëshirojnë të kenë një aparat DSLR me karakteristika të mira.

Disa thashetheme janë shfaqur kohët e fundit duke pretenduar se një varg i ri i kamerave Canon DSLR pritet të lansohet dhe këto modele dhe do të konkurrojnë drejtë per drejt me serinë Rebel dhe EOS M. Kjo seri e re do tu ofroj fotografëve performancë në DSLR, por edhe një dizajn shumë kompakt për përdorim.

Ende nuk është e sigurt se çfarë duhet të presim nga këto modele, dhe nuk ka asnjë dëshmi të pajisjeve të tilla nga kompania Canon. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE