SHPËRNDAJE

Janë tri gjëra të mëdha që kanë ndodhur në boten e celularëve në vitet e fundit. Së pari, Apple kishte ndryshuar perceptimin tonë  për celular me një smartphone duke lansuar iPhone në vitin 2007, ku në atë kohë Nokia nuk mund të reagoj dhe ti rezistoj produkteve nga Apple duke humbur pozitën e saj udhëheqëse, dhe së treti kyçja e Samsung-ut në treg me produktet Galaxy S që karakterizoheshin me performanca jashtëzakonisht të mira.

Suksesi i Samsung-ut nuk ishte vetëm tek pajisjet. Një prej roleve më të rëndësishme në suksesin e tyre ishte marketingu ku Samsung kishte shpenzuar hiq ma pak se 11 miliard $.

“Fokusi i Samsung-ut në marketing ishte arsyeja kryesore pse kompania ishte aq e suksesshme vitin e kaluar,” tha një burim anonim brenda Samsung-ut. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE