SHPËRNDAJE

Pas panaireve te kaluara CES dhe MWC në agjendë tani është IFA, qe do të mbahet në Berlin te Gjermanisë ku fillon me datën 31 gusht dhe zgjatë deri me 5 shatator, Ameble do ta përcjell ngjarjen për se afërmi, dhe do te informoj për me te rejat nga fusha e teknologjisë nga kjo ngjarje.

A do të shohim me shumë 3DTV-ja? A do te jenë tabletat e ri ne qendër te vëmendjes? Çfarë do te ketë te re nga fusha e smartphoneve?
Ne sipas thashethemeve apo lajmeve te konfirmuara gjate ditëve, javëve apo muajt te kaluar kemi rrumbullaksuar disa nga ato se çfarë pritet te prezantohet këto ditë te ardhme ne ketë panair:

 • Tri pajisje Smartphone nga LG, LGL9 (e konfirmuar), LG Optimus G (e konfirmuar), LG Optimus Vu 2 with Qremote (e konfirmuar)
 • Tableti HTC 10inc (thashetheme)
 • Smarthphone HTC Desire X, Proto (thashetheme)
 • Samsung Galaxy Player 5.8 Ipod touch (e konfirmuar)
 • Samsung Galaxy S Camera (thashetheme)
 • Samsung NL22B Ekran transparent (e konfirmuar)
 • Tableti Sony VAIO Duo 11 (thashetheme)
 • Tableti Lenovo ThinkPad 2 me Windows OS 8
 • HP Slate 8 me Windows OS 8
 • Fableti Samsung Galaxy Note 2
 • Smartphone HTC Flyer 2 (thashetheme)
 • Smartphone dhe tabletë nga Lenovo (thashetheme)
 • ASUS TAICHI, Laptop/Tabletë Dual ekran
 • Samsung Galaxy S3 (thashetheme)
 • Smarthphone Sony Xperia T
 • Tableti Sony Xperia (thashetheme)
 • Smarthphone ZTE Blade III nga Verkkokauppa (thashetheme)

Gjithashtu do te paraqiten edhe shumë TV-ja, si Samsung ES9000 75 inc LED TV, LG, Sharp and Toshiba do te dalin me teknologjinë e Tv-ve 4K dhe 8K, si dhe shumë pajisje tjera qe prekun fushën e teknologjisë.

Për te gjitha këto ameble do t’ju informoj vazhdimishtë, gjatë këtyre ditëve. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE