SHPËRNDAJE

Simpatizantë të Samsung-ut, bëhuni gati sepse të mirat nuk kane të ndalur. Kjo kompani para pak ditësh ka publikuar datën zyrtare të konferencës së  saj të ardhshme. Kjo konferencë do të mbahet pikërisht me 29 Gusht në qytetin e Berlinit  dhe ajo çfarë priten të bëhen publike për ne janë pajisjet Galaxy.

Se a do te jetë kjo pajisj,e një tablet i ri apo edhe një smartphone tjetër nuk dihet sigurt, por nuk do te jetë aspak çudi nëse qe te dyja këto zbulohen po në atë dite. Ajo çfarë ne mënyre specifike pritet dhe përflitet është versioni me i ri i Galaxy Note, Galaxy Note 2. Për më shume mbetet te shihet me vonë. |ameble| [divider top=”0″]


SHPËRNDAJE