SHPËRNDAJE

Disa orë më parë, kanë filluar të shpërndahen të dhëna rreth detajeve të shitjes së smartphone-it LG Nexus 5. Ku sipas këtyre të dhënave del se verzioni i ri i smartphone-it Nexus 5 do të kushtojë 299 dollarë për modelin 16Gb dhe 399$ ndërsa modeli 32GB do të përmbajë edhe baterinë më jetëgjatë dhe do të ketë çmimin prej 399 dollarë.

Data e sakt e lansimit për shitje të këtij produkti akoma nuk dihet, por nga ajo çfarë përflitet nënkuptohet se kjo është qështje ditësh.  |ameble|

SHPËRNDAJE