SHPËRNDAJE

Miu Raptor M45 nga Corsair, tashmë është rrugës për të futur në dyqane.

Corsair kishte prezantuar në CES modelin e ri të miut i dedikuar për lojëra me kompjuter. M45 është pothuajse identik me modelet M65 dhe M60 dhe ka të integruar sensorin DPI optik Pixart PMw3310 5000, një sistem peshë rregullues si dhe shtatë butona të cilit mund të programohen.

Miu Corsair Raptor M45 do të ketë çmimin prej 59,99 $. /ameble

SHPËRNDAJE