SHPËRNDAJE

C’SEED dhe Porsche Design kanë zbuluar televizionin komfort më të madh në botë duke mposhtur modelin Samsung S9 UHD i cili u shfaq në ngjarjen CES 2013. Ky televizion LED gjigand 201 inç është posaçërisht për natyrë dhe krenohet me karakteristika të larta dhe vjen me çmim mbi 700 mijë $.

Diagonalja 16:09 e këtij televizioni HD LED mund të instalohet jashtë shtëpie në një mënyrë të sigurtë, ku fshehët nën tokë, vetëm më prekjen e një butoni TV ngrihet nga toka dhe shpaloset për të zbuluar ekranin që mburret me 4.4 trilion ngjyra dhe është plotësisht i mbrojtur nga drita e ditës, është i papërshkueshëm nga uji dhe posedon tre Subwoofers 700w duke dhënë zërim prej 2.100W. Shih videon e paraqitur me poshtë.

[youtube id=”5PmwDbkaeJs” width=”600″ height=”350″]

Së fundi C’SEED vjen i mbushur me sensorë dhe teknologji të re që i mbanë të mbrojtur nga elementet dhe gjerat tjera të padëshiruara, duke përfshirë një sensor ndaj erës dhe lexues për gjurmë gishtash etj. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE