SHPËRNDAJE

Një prej shqetësimeve më të mëdha që do të rëndojnë përdoruesit  e sistemit të ri operativ Windows 8 nga Microsoft-it është padyshim ekrani i ri Start, i cili përmban ndërfaqen (interface) e ashtuquajtur Modern UI, që paraprakisht është quajtur Metro UI. Sistemi operativ sjell me vete ndryshime thelbësore, duke përfshirë cilësimet e shumta të ekranit, është përmirësuar Windows Explorer, është bërë sinkronizimi i urdhrave të bazuar në shërbimet cloud, si dhe janë krijuar mënyra dhe module të reja të reja për të personalizuar dhe menaxhuar desktopin. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE