SHPËRNDAJE

Apple ka njoftuar se data e publikimit për versionin e ardhshëm të platformës së tyre iOS 7 do të jetë 18 Shtatori që vjen me një varg veçorish të reja dhe dizajn plotësisht të ri.

Apple iOS

Apple iOS 7 ka komplet një dizajn të ri, që për herë të parë është paraqitur në ngjarjen WWC disa muaj më parë, të gjitha ikonat në iPhone dhe iPad tani kanë një vështrim dhe dizajn të ri, iOS 7 vjen gjithashtu me një varg melodish të reja, zërin virtual Siri si dhe shumë karakteristika tjera. |ameble|

SHPËRNDAJE